Seinän eristäminen Tampereen seudulla

Toteutuksia niin saneerauskohteisiin kuin uudisrakennuksille Pirkanmaalla

Toteuttamamme seinäeristeet ovat painumattomia, saumattomia ja tehokkaita lämmöneristykseltään. Toimiva seinäeristys pitää huonetilan lämmön tasaisena niin talvella kuin kesällä. Hyvä seinäeristys toimii samoin myös äänieristeenä. Kuvagalleriastamme näet toteutuksiamme mm. siitä, miten seinän eristäminen sisältäpäin tapahtuu tai miten ulkoseinän eristys voidaan toteuttaa. Ota yhteyttä, Eristyspalvelu Kupari Ky:n eristystiimimme antaa mielellään lisätietoa toteutuksistaan.

Meiltä saat monipuolisesti:

  • Ulkoseinän eristykset
  • Sisäseinän eristykset
  • Väliseinän eristykset

 

Seinän eristäminen sisältäpäin

Helpoin tapa eristää seinät sisältäpäin on hyödyntää puhallusvillaa. Meiltä saat juuri oikeanlaiset eristykset sisäpuolelle. Seinäeristys toimii kustannustehokkaana ratkaisuna, kun toiveena on energiatehokas rakennus. Samalla se toimii myös mm. äänieristeenä. Meiltä saat myös välikaton eristystyöt.

 

Ulkoseinän eristys

Ulkoseinän eristys on hieman työläämpää, sillä etenkin saneerauskohteissa mm. julkisivun purkutyöt ottavat ainansa, mutta on tästä huolimatta varsin suositeltava ratkaisu energiatehokkuuden lisäämiseksi. Ulkoverhoilun uusiminen ja lisäeristys tuo kaivattua kohennusta julkisivuun ja lisää asumisviihtyvyyttä. Seinän puhaltaminen selluvillalla on sinänsä nopeaa ja työt pääsevät etenemään nopeasti tämän jälkeen.

 

Seinien eristys ja seinien lisäeristys – pyydä tarjous!

Kun kyseessä on seinän eristäminen tai lisäeristystyöt, olethan meihin yhteydessä. Eristyspalvelu Kupari Ky toteuttaa seinän eristystyöt kustannustehokkaasti ja ammattitaitoisesti Tampereen alueella. Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää!

 

Puhallusvilla, ekovilla, selluvilla – kun toiveena on hengittävä ja ympäristöystävällinen ratkaisu, meiltä löydät tekijät ja materiaalit. Tarvittaessa seinäeritystyöt hoituvat myös kätevältä tee-se-itse-tekijältä omatoimisesti.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!
seinän eristäminen

Tee-se-itse–toteutus

Meiltä voit vuokrata puhallusvillakärryn omatoimiseen asennukseen. Kärrystä löytyvät valmiiksi puhallusvillat, pienpuhalluskone, puhallusletku (25+10 m) sekä virtakaapeli (25 m). Kysy lisää!