Yläpohjan/välikaton eristystyöt Tampereelta

Toteutamme eristystyöt uudisrakennuksilla ja saneerauskohteissa laajasti Pirkanmaan alueella

Mikä yläpohja on? Mitä yläpohjan tai välikaton eristämisellä tarkoitetaan? Yläpohja löytyy useimmista kattorakenteista, riippumatta siitä millainen katemateriaali/vesikatto (peltikatto, tiilikatto jne.) kattoon on valittu. Yläpohja on yleensä katekerroksen ja alakatteen välinen tyhjä tila, ja on yleensä rakentamaton. Yläpohjan tärkein tehtävä on eristää ja toisaalta päästää ylimääräistä kosteutta rakenteista pois. Toimiva yläpohja eristää lämpöä – talvella se pitää kylmän poissa, kesällä tasaa katon ja sisätilan lämpöä. Yläpohjassa ilma virtaa vapaasti, mutta samalla se on suojassa peltikaton tai tiilikaton alla.

 

Meiltä eristystyöt uudisrakennuksiin ja saneerauskohteisiin

Vaivattomin tapa rakentaa eristys tai lisäeristää välipohja on valita siihen puhallusvilla. Puhallusvillalla työ käy joutuisasti ahtaassakin paikassa. Puhallusvillan avulla voidaan eristää hankaliakin kohteita tarkasti. Vaikka yläpohjan eristäminen on tärkeää, ammattilainen kiinnittää huomiota myös yläpohjan tuulettavuuteen. Kun teetät yläpohjan eristystyöt Eristyspalvelu Kupari Ky:n tiimillä, saat varmasti turvallisen toteutuksen. Palvelemme Tampereella ja lähikunnissa Pirkanmaan alueella.

 

Miksi yläpohjan/välikaton lisäeristäminen voi olla tärkeää?

Lämpö nousee ylöspäin, joten on tärkeää, että katolla on kaikki kunnossa. Kun yläpohjassa on riittävästi eristettä, näkyy se jo lämmityskustannuksissakin. Useimmissa vanhoissa kohteissa, eristeet voivat olla painuneita tai sitä on liian vähän. Käytämme eristystöissä kotimaista Termex-puhallusvillaa, joka on energiatehokas, hengittävä, painumaton ja tasaa kosteutta hyvin. Eristäminen lisää asumisviihtyvyyttä tasaten lämpöä ja vieden pois epämiellyttävän vedon.

 

Yläpohjaneristys ja yläpohjan lisäeristys – pyydä tarjous!

Eristyspalvelu Kupari Ky toteuttaa eristystyöt Tampereen alueella. Olethan meihin yhteydessä, kun mietit miten tehdä rakennuksesta energiatehokkaampi. Kartoitamme kohteesi ja annamme kohteellesi kustannustehokkaan tarjouksen.

Puhallusvilla, selluvilla, ekovilla – kun toiveena on ympäristöystävällinen ja hengittävä toteutus, meiltä löydät ratkaisun.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!
yläpohjan eristäminen

Vuokraa puhallusvillakärry!

Puhallusvillakärrymme on tarkoitettu puhallusvillan omatoimiseen asennukseen. Voit noutaa kärryn Lempäälästä, tarvittaessa voimme toimittaa kärryn myös suoraan työmaallesi.