Lämpö- ja ilmavuotojen etsintä lämpökamerakuvauksella Tampereella ja Pirkanmaalla

Yhteystiedot

Eristyspalvelu Kupari Ky etsii lämpö- ja ilmavuodot lämpökamerakuvauksen avulla Tampereella ja muualla Pirkanmaan alueella. Saat meiltä myös tiiviysmittaukset sekä tarvittavat yläpohjien eristykset ja seinien eristykset kokemuksella sekä uudis- että korjausrakentamisen kohteisiin.

 

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous! Pystymme palvelemaan nopeallakin aikataululla.

Rakennuksen kunto selville lämpökamerakuvauksella

Lämpökuvauksen avulla voimme selvittää rakennuksen ulkovaipan tiiviyden ja lämmönpitävyyden. Menetelmä sopii myös moneen muuhun, kuten LVIS-laitteiden toiminnan selvittämiseen, lattialämmitysputkistojen ja -kaapeleiden paikantamiseen sekä kosteusvaurioiden paikantamiseen.

 

Kuvauksen perusteella pystymme osoittamaan korjausta vaativat kohdat. Tarttumalla korjaustöihin voit parantaa esimerkiksi rakennuksen energiankulutusta, korjata alulle päässeet kosteusvauriot ja varmistaa tilojen turvallisuuden.

Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja

Tarkka kalusto ja ammattitaitoinen henkilökunta

Lämpökamerakuvauksessa mitataan rakennuksen pintojen lämpötiloja. Se on rakenteita rikkomaton menetelmä, jonka avulla voidaan saada selville lämpötilapoikkeamat rakenteissa. Usein lämpötilapoikkeamia aiheuttavat erilaiset puutteet eristeissä ja tiiviydessä.

 

Käytämme Fluke-merkkistä ammattilaistason lämpökameraa, jolla saamme nopeasti luotettavan kuvan rakennuksen kunnosta. Meiltä löytyy myös vankkaa ammattitaitoa kuvaukseen sekä kuvauksen tulosten tulkintaan. Meillä on pitkä kokemus rakennusalalta ja rakennusten tiivistystöistä sekä ammattitaitoamme osoittava sertifikaatti lämpökamerakuvauksista. Pystymme työskentelemään haastaviltakin tuntuvissa kohteissa.

Tiivistykset ja puhallusvillat saman katon alta

Saat lämpökamerakuvauksestamme selkeän raportin ja kuvat, joiden avulla pystyt tarttumaan tarvittaviin korjaustoimenpiteisiin. Halutessasi voimme hoitaa rakennuksen tiivistystyöt Termex-puhallusvillalla. Palvelumme kattaa yläpohjan eristystyöt ja seinien eristystyöt.

 

Halutessasi voit tilata meiltä puhallusvillan omatoimista puhallustyötä varten. Voit noutaa kärryn meiltä Lempäälästä tai sopia toimituksesta paikan päälle. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Katso yhteystiedot tästä