Välikaton eli yläpohjan eristäminen Tampereelta

Yhteystiedot

Eristyspalvelu Kupari Ky toteuttaa välikaton eli yläpohjan eristämisen laadukkaalla Termex-puhallusvillalla Tampereella ja muualla Pirkanmaalla. Saat meiltä myös ulko-, sisä- ja väliseinien eristykset.

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme!

Mitä yläpohjan eristämisellä tarkoitetaan?

Yläpohja löytyy useimmista kattorakenteista riippumatta siitä, millainen katemateriaali tai vesikatto (peltikatto, tiilikatto jne.) kattoon on valittu. Yläpohja on yleensä katekerroksen ja alakatteen välinen, rakentamaton tyhjä tila.

 

Yläpohjan tärkein tehtävä on eristää ja toisaalta päästää ylimääräistä kosteutta rakenteista pois. Toimiva yläpohja eristää lämpöä – talvella se pitää kylmän poissa, kesällä tasaa katon ja sisätilan lämpöä. Yläpohjassa ilma virtaa vapaasti, mutta samalla se on suojassa peltikaton tai tiilikaton alla.

Kysy lisätietoja

Eristystyöt uudisrakennuksiin ja saneerauskohteisiin

Vaivattomin tapa rakentaa eristys tai lisäeristää välipohja on valita siihen puhallusvilla. Puhallusvillalla työ käy joutuisasti ahtaassakin paikassa. Puhallusvillan avulla voidaan eristää hankaliakin kohteita tarkasti. Vaikka yläpohjan eristäminen on tärkeää, ammattilainen kiinnittää huomiota myös yläpohjan tuulettuvuuteen.

 

Kun teetät yläpohjan eristystyöt Eristyspalvelu Kupari Ky:n tiimillä, saat varmasti turvallisen toteutuksen. Palvelemme Tampereella ja lähikunnissa Pirkanmaan alueella.

Miksi yläpohjan lisäeristäminen voi olla tärkeää?

Lämpö nousee ylöspäin, joten on tärkeää, että katolla on kaikki kunnossa. Kun yläpohjassa on riittävästi eristettä, näkyy se lämmityskustannuksissakin. Useimmissa vanhoissa kohteissa eristeet voivat olla painuneita tai eristemateriaalia voi olla liian vähän.

 

Käytämme eristystöissä kotimaista Termex-puhallusvillaa, joka on energiatehokas, hengittävä, painumaton ja tasaa kosteutta hyvin. Eristäminen lisää asumisviihtyvyyttä tasaten lämpöä ja poistamalla mukavuutta haittaavan vedon.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Yläpohjan eristys ja lisäeristys – pyydä tarjous!

Eristyspalvelu Kupari Ky toteuttaa eristystyöt Tampereen seudulla.

 

Olethan meihin yhteydessä, kun mietit, miten tehdä rakennuksesta energiatehokkaampi. Kartoitamme kohteesi ja annamme sinulle kustannustehokkaan tarjouksen.

 

Puhallusvilla, selluvilla, ekovilla – kun toiveena on ympäristöystävällinen ja hengittävä toteutus, meiltä löydät ratkaisun.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous