Laadukas ja kotimainen Termex-puhallusvilla eristystöihin Tampereella ja Pirkanmaalla

Yhteystiedot

Eristyspalvelu Kupari Ky käyttää eristystöissä laadukasta kotimaista Termex-puhallusvillaa. Saat meiltä yläpohjan eristystyöt ja seinien eristystyöt ammattitaidolla Tampereen seudulla ja muualla Pirkanmaalla. Halutessasi voit vuokrata meiltä välineet omatoimiseen eristämiseen.

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Termex-puhallusvillan ominaisuudet

Termex-selluvilla on ekologisesti keräyspaperista kuiduttamalla valmistettu puhallusvilla. Se on palo- ja kosteusturvallinen ja eristää erinomaisesti lämpöä. Termex-selluvilla valmistetaan Suomessa. 

 

Termex-selluvilla on EU:n laatuvaatimusten mukainen ja VTT:n hyväksymä. Lisäksi se täyttää M1-rakennusmateriaalien päästöluokituksen vaatimukset. 

 

Termex-selluvillan ominaisuudet:

  • energiatehokkuus

  • saumaton, painumaton ja jämäkkä

  • huokoisen puukuidun hengittävyys

  • kyky tasata kosteutta

  • pieni ilmanläpäisevyys

  • taloudellisuus

  • ympäristöystävällisyys

  • helppo ja vaivaton asennettuna.

Lue lisää valmistajan verkkosivuilla ja ota yhteyttä!

Lue lisää Termex-selluvillasta

Lämmöneristystä kaikissa olosuhteissa

Termex-selluvilla on lämmöneristävyydeltään puhallusvillojen parhaimpia. Se tasaa erinomaisesti lämpöä kaikissa olosuhteissa. Kuituja sitovan asennustekniikan (Sidox) ansiosta omakotitalot, loma-asunnot, julkiset rakennukset ja esimerkiksi liiketilat pysyvät talvella entistäkin lämpöisempinä ja kesällä viileämpinä. Sidox-asennus varmistaa eristeen paikallaan pysymisen myös tuulisina päivinä.

 

Termex-selluvillan avulla sekä uudis- että saneerauskohteiden eristys onnistuu energiatehokkaasti ja kestävästi. Selluvilla sopii seinien, ylä- ja alapohjien sekä koko rakennuksen eristämiseen.

Eristykset ja tarvikkeet omatoimiseen eristykseen

Voit tilata kotitalosi, kesämökkisi, taloyhtiösi tai muun rakennuksen eristyksen meiltä avaimet käteen -periaatteella. Hoidamme eristyksen ripeästi ja ammattitaidolla.

 

Halutessasi voit vuokrata meiltä puhallusvillakärryn omatoimiseen asennukseen. Kärryn mukana saat puhallusvillat, pienpuhalluskoneen puhallusletkun (25 + 10 m) ja virtakaapelin (25 m). Puhallusasennus onnistuu mukavasti kahdelta henkilöltä. Puhallusaika on noin tunti 20–30 säkkiä kohden. Veloitamme kulutuksen mukaisesti. Asiakkaamme ovat nauttineet villan omatoimisesta puhaltamisesta!

 

Voit noutaa puhallusvillakärryn Lempäälästä tai sopia kanssamme toimituksesta paikan päälle.

Ota yhteyttä